Vi erbjuder högspecialiserad modern behandling av åderbråck med de mest skonsamma teknikerna på marknaden. Här kan du läsa mer om våra åderbråcksbehandlingar.

Behandling av kärlbristningar

Behandlingen av kärlbristningar skiljer sig en del från behandling av åderbråck. Här kan du läsa mer om orsaken till kärlbristningar, hur man genomför en undersökning och behandling av kärlbristningar.

Läs mer

Före- & efterbilder

Här kan du se våra före- och efterbilder för behandling av åderbråck och ådernät. Behandlingarna är ett resultat av förstklassig kirurgi i kombination med patientens önskemål och förutsättningar.

Före- & efterbilder

Priser & garantier

Kostnaden för behandling av dina åderbråck varierar beroende på omfattning av ingreppet. Uppgifter om pris får du i samband med ditt läkarbesök. Åderbråckakademin erbjuder en 1-årig behandlingsgaranti.

Se våra priser

Frågor & svar om åderbråck

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren runt åderbråck och behandlingar.

Frågor & svar

Så går en åderbråcksbehandling till

Vi vill att du skall känna dig trygg i våra händer. Här kan du läsa mer om hur våra undersökningar, operationer och återbesök går till. Har du ytterligare frågor om behandling av åderbråck, är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Läs mer

Modern behandling av åderbråck

Många besväras av kärlbristningar, ytliga blodkärl och åderbråck – alldeles i onödan. Vi på Åderbråcksakademin erbjuder moderna, effektiva och skonsamma behandlingar mot åderbråck. Behandlingsformerna är väl beprövade och används världen över i behandling av åderbråck. Hos oss behandlas du av kirurger med specialistkompens i kärlkirurgi med lång erfarenhet av åderbråckskirurgi. Åderbråcksakademin är medlem i Svensk Kirurgisk Förening och i Svensk Kärlkirurgisk förening. Vi vill erbjuda en optimal behandling för just dina besvär, och rekommenderar dig den behandlingsform som passar dig.

Kontakta oss

Stort utbud av åderbråcksbehandlingar

Laserbehandling är en mycket populär metod som används världen över. Inte så konstigt då den är skonsam och går att utföra i lokalbedövning. Vi använder den senaste generationens laser. Limbehandling av åderbråck är en nyhet med tio år på nacken. Vår kärlkirurg var en av pionjärerna och en av de mest erfarna i världen, inom denna behandlingsmetod som vi erbjuder. En annan vanlig åderbråcksbehandling är radiofrekvensbehandling – en av de mest använda teknikerna i Europa. Vi erbjuder också ångbehandling, en annan relativt ny metod som utvecklades i Frankrike på 2000-talet. Skumbehandling av åderbråck används med fördel på ytliga venformationer, men även vid invändiga åderbråck. Till sist erbjuder vi mikrosnittbehandling, en virknålsteknik med vilken åderbråck i alla storlekar kan tas bort.

 

Online konsultation

Har du en fråga till våra kirurger?

Skulle du inte hitta din fråga under FAQ så svarar gärna någon av våra kirurger på din specifika fråga.


    Välj klinik

    I vilken stad
    vill du boka tid?

    Stockholm Malmö Linköping Logo