Ta bort åderbråck i Malmö

Funderar du på att åtgärda dina åderbråck? 

Med oss på Åderbråckakademin kan du nu ta bort åderbråck på vår klinik i Malmö, – en utökning av vår verksamhet som specialistklinik mot åderbråck – och tidigare känd under namnet “Kirurgicentrum Öresund”. 

Som ledande klinik i Skandinavien erbjuder vi både kärlkirurgisk utredning och behandling av åderbråck och ådernät – alltid med korta väntetider och utan krav på remiss.

 

Behandling mot åderbråck i Malmö 

Åderbråck kan orsaka fysiska besvär i varierande omfattning, men framförallt är det vanligt att man känner sig obekväm och besvärad av det drabbade områdets utseende. Det finns många fördelar med att ta bort Åderbråck på vår klinik i Malmö: 

 • Åderbråckakademin i Malmö ligger centralt i Ribersborg, beläget i nyrenoverade fräscha lokaler. Kliniken ligger endast 10 min från Centralstationen, med nära till både kollektivtrafiken och med parkeringsplatser i nära anslutning.
 • Vår klinik i Malmö erbjuder väl beprövade och moderna behandlingar i enlighet med den senaste forskningen inom kärlkirurgi.
 • På Åderbråckakademins klinik i Malmö kan du bland annat välja att behandla dina åderbråck med marknadens mest skonsamma behandling: biologiskt superlim – både skonsamt och effektivt.

Oavsett var du väljer att behandla och ta bort dina Åderbråck – i Malmö eller på någon av våra andra kliniker – så kommer du alltid att mötas av en engagerad och personlig service. Kärlkirurg Dr Carl Henrik Schelp och våra specialistläkare lägger ner tid och energi på dig som patient, och på att skräddarsy en behandlingsplan utifrån just dina individuella förutsättningar. 

 

Olika åderbråcksbehandlingar

Vår klinik i Malmö

Roslins väg 18
217 55 Malmö
040-26 51 00

Kontakt

Priser för behandling av åderbråck

Eftersom alla behandlingar hos oss på Åderbråckakademin är skräddarsydda, är det svårt att ange ett exakt pris innan du varit på en första konsultation hos oss.
Här hittar du mer information om priserna för att ta bort åderbråck i Malmö, eller på någon annan av våra kliniker.

Priser & garantier

Har du en fråga till våra kirurger?

Skulle du inte hitta din fråga under FAQ så svarar gärna någon av våra kirurger på din specifika fråga.


  Välj klinik

  I vilken stad
  vill du boka tid?

  Stockholm Malmö Linköping Båstad Helsingborg Logo