Funderar du på att söka hjälp för dina åderbråck? Vi på Åderbråckakademin är ledande i Skandinavien på behandling av åderbråck.

Att behandla åderbråck

Vi erbjuder modern behandling av åderbråck med skonsamma metoder och korta väntetider. Det finns idag ett flertal olika behandlingsmetoder för åderbråck, vilken som passar bäst avgörs alltid från fall till fall beroende på patientens förutsättningar och problematik.

 

Olika metoder för att behandla åderbråck

Oavsett vilken av våra behandlingsmetoder som används, är den alltid grundad i och utövas med hjälp av den senaste tekniken.

 • Laserbehandling – Modern och skonsam laserbehandling av åderbråcken, lämnar inga spår utanpå huden.
 • Mikrosnittsbehandling – även kallad virknålsteknik, kan avlägsna åderbråck i alla storlekar.
 • Limbehandling – Smärtfri och effektiv limbehandling som innebär att de skadade venerna försluts med biolimmet VenaSeal. 
 • Radiofrekvensbehandling – även kallad RF-behandling, innebär att man använder lokal värmebehandling för att eliminera åderbråcket.
 • Skumbehandling – en smärtfri behandling med hjälp av mikroskuminjektioner, som får de skadade venerna att klistra ihop sig och elimineras.
 • Ångbehandling, även kallad steambehandling, innebär att värmen från ångan försluter de skadade venerna. Mycket effektiv metod även för de som fått återfall av åderbråck.

Välkommen att kontakta oss på Åderbråckakademin! 

På Åderbråckakademin är du garanterad att bli bemött och behandlad enbart av specialistläkare och specialistsjuksköterskor med lång erfarenhet från att behandla åderbråck.

Hos oss kan du boka konsultation online, eller boka tid för ett besök.

Kontakta oss

Har du en fråga till våra kirurger?

Skulle du inte hitta din fråga under FAQ så svarar gärna någon av våra kirurger på din specifika fråga.


  Välj klinik

  I vilken stad
  vill du boka tid?

  Stockholm Malmö Linköping Båstad Helsingborg Logo