Den här sajten använder cookies

Det betyder att en liten textfil, en cookie (kaka) lagras i din webbläsare. Nästa gång du besöker vår sajt så känner kakan igen dig. Inga personuppgifter (namn, e-post, IP-adresser eller liknande) lagras och vi följer inte dig som enskild person utan du förblir helt anonym.

Två olika sorters cookies används:

  • en permanent cookie som ligger kvar på din dator under en bestämd tid.
  • en sessionscookie som lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du är inne på en webbsida. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder analysen till att se hur du använder vår sajt, vad du klickar på, vilka sidor du besöker. Detta gör att vi kan förstå dig som besökare bättre och hur du ska kunna få ut det mesta av ditt besök. Informationen vi samlar in kan komma att användas för att rikta annonser via Googles annonsnätverk. Vi använder oss även av tredjeparts-cookies från Facebook, Twitter och Google Plus som kan läggas till ditt id. Analysen finns tillgänglig för vårt företag och våra samarbetspartners.

Sajten använder Google Analytics som analysverktyg och det vi lagrar är:

  • tidpunkt för ditt första besök
  • tid då du besökte sajten senast
  • tidpunkt då ditt nuvarande besök påbörjades
  • hur många gånger du besökt sajten
  • kakan sätter ett unikt id på din webbläsare
  • hur du hittade till sajten (trafikkällor)

Stänga av cookies

Om du inte vill får riktade annonser baserade på vilka sidor eller sajter du använder kan du stänga av insamlandet av kakor i den eller de webbläsare du använder (Chrome, Firefox, Safari osv). Detta kan du göra när som helst och du kan även ställa in att webbläsaren slutar tillåta cookies. Om du inte vill att Google Analytics ska placera ut kakor eller spåra hur du använder sajter så kan du ladda ner ett plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout Detta är en global opt-out för Google Analytics som gäller alla webbplatser som använder Google Analytics.

Frågor?

Har du frågor om hur webbplatsen hanterar cookies får du gärna kontakta oss.
Kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.

Integritetspolicy Åderbråckakademin Sverige

Din integritet är viktig för oss på Åderbråckakademin. Här kan du läsa om dina rättigheter. Som du säkert redan har noterat, så träder den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft i hela EU den 25 maj 2018. Den ersätter bland annat den svenska personuppgiftslagen (PUL) och gäller som lag. Avsikten är att stärka skyddet för den enskilda individens integritet vid hantering av personuppgifter. GDPR reglerar organisationer och företag vid hantering av personuppgifter i sin verksamhet. Vi vill informera genom denna integritetspolicy om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in om dig och när?

Exempel på information som vi samlar in från dig är för- och efternamn, adress, postnummer, ort och e-postadress. E-postadressen samlas in i samband med att du:

  • Delger din e-postadress vid bokning eller besök på Åderbråckakademin

Följande policy används vid hantering av e-postadresser:

Adresser kommer inte att ges, säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgängliga för användning till ett annat företag. Alla utskick görs med teknik som inte visar adresser. Man har möjlighet att avregistrera sig om så önskas. Detta kommer omedelbart respekteras utan dröjsmål.

Varför behöver vi din personliga information?

Vi samlar in och använder dina personuppgifter för att kommunicera med dig och för att kunna ge bästa möjliga service. Det kan till exempel vara när vi skickar skräddarsydda nyhetsbrev, information och erbjudanden som är anpassat specifikt för dig.

Med vilka delar vi din personliga information?

Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Åderbråckakademin. Vi delar endast ut personuppgifter med bolag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. våra IT leverantörer.

Du kan när du vill:

Begära att få dina uppgifter rättade genom att kontakta oss

Har du frågor?

Har du ytterligare frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter? Välkommen att kontakta oss på Åderbråckakademin

Har du en fråga till våra kirurger?

Skulle du inte hitta din fråga under FAQ så svarar gärna någon av våra kirurger på din specifika fråga.

Välj klinik

I vilken stad
vill du boka tid?

Stockholm Malmö Linköping Logo