Välkommen till vår åderbråcksklinik i Stockholm

På Åderbråckakademin i centrala Stockholm gör vi kärlkirurgiska utredningar och utför behandlingar av åderbråck och ådernät. På vår klinik arbetar läkare och specialistsjuksköterskor med lång erfarenhet av att behandla ådernät och åderbråck. Vi erbjuder även plastikkirurgi, behandlingar inom avancerad hudvård och injektioner med botox och fillers. Vi är specialiserade inom kärlkirurgi – välkommen att kontakta oss för rådgivning och behandling!

Säkerhet och kvalitet

För en optimal behandling och bästa möjliga resultat krävs erfarenhet och teknisk kirurgisk färdighet. Vår personal har precis den specialistkompetens som krävs för att utföra säkra behandlingar och uppnå naturliga och bra resultat.

Vi erbjuder flera moderna behandlingar för att ta bort åderbråck och ådernät här i Stockholm. På vår åderbråcksklinik håller vi oss ständigt uppdaterade inom behandlingstekniker inom kärlkirurgi – och är på så sätt en av Skandinaviens ledande kliniker inom åderbråcksbehandling och åderbråcksoperationer.

Ta bort åderbråck i Stockholm

Välkommen till vår åderbråcksklinik i Stockholm. Vi tar emot dig som patient utifrån dina unika förutsättningar. Hos oss ska varje enskild patient kunna känna sig trygg, välinformerad och respekterad.

Kontakta oss med dina frågor och funderingar så hjälper vi dig vidare.

Välj klinik

I vilken stad
vill du boka tid?

Stockholm Malmö Linköping Logo