Halslyft och halsplastik på Åderbråckakademin i Malmö

Med tilltagande ålder utvidgas halsmuskulaturen samtidigt som huden blir tunnare och förlorar sin elasticitet. Genom halsplastik, med ett så kallat halslyft, stramas både hud och underliggande muskulatur upp. Vid behov kan ett halslyft kombineras med fettsugning i hakområdet.

aderbrack halslyft tjanst

Priser

Behandling Pris
Konsultation/nybesök 500 kr
Halslyft från 24.900 kr

Trygg konsultation inför ett halslyft

På Åderbråckakademin är det viktigt att alla våra patienter känner sig informerade, trygga och respekterade. Vid en konsultation får du träffa en av våra kirurger. Tillsammans går ni igenom hur en operation går till, vilka risker som finns och vilket resultat du kan förvänta dig. Utifrån dina önskemål och förutsättningar rekommenderar kirurgen lämplig operationsmetod.

Halsplastik

Hur lång tid tar ett halslyft?

En operation tar ungefär 1–2 timmar. Operationen kan utföras med lokalbedövning.

Hur länge kommer jag att vara svullen efter operationen?

Efter en operation är det vanligt att man blir svullen i 2–3 dagar. En mindre svullnad kan vara kvar upp till ett par veckor efter operationen. För att minska svullnad bär du ett hakförband dygnet runt i en vecka efter operationen. Efter första veckan bär du hakförbandet under natten i ytterligare en vecka.

Får man ärr efter ett halslyft?

Efter halslyft uppstår ett ärr, men det blir vanligtvis placerat bakom örat där det inte syns. Ärren fortsätter att blekna i flera år efter operationen.

Välj klinik

I vilken stad
vill du boka tid?

Stockholm Malmö Linköping Logo