Botox på vår klinik i Malmö

På Åderbråckakademin i Malmö erbjuder vi injektionsbehandlingar med botox. Botox används för att behandla rynkor, markerade linjer och oönskade veck i ansiktet. Botox kan också användas vid problem med migrän eller besvärande svettningar. Alla våra botoxbehandlingar utförs av utbildad och erfaren vårdpersonal.

aderbrackakademin botox tjanst

Botox

Hur fungerar botox?

Botox (botulinumtoxin) blockerar nervimpulserna i de muskler där medlet injiceras. På så sätt minskar de sammandragningar av musklerna som ger upphov till rynkor och djupare veck i huden.

Är botox permanent?

Botox är inte permanent. Det varierar mycket mellan olika personer hur länge resultatet och effekten varar. För en del försvinner effekten efter 3–4 månader, men för vissa personer kan resultat finnas kvar i upp till ett år.

Syns resultatet efter min botoxbehandling direkt?

Resultatet efter botoxbehandlingen syns inte direkt. Efter 3–5 dagar börjar resultatet synas, och efter ungefär 2 veckor syns full effekt.

Kan botox sprida sig i kroppen?

Botox kan inte sprida sig i kroppen. Botox injiceras i liten dos på ett särskilt ställe i ansiktet, där det stannar.

Vad behöver jag tänka på efter min botoxbehandling?

Efter en botoxbehandling ska du inte röra eller massera området under de närmaste 6 timmarna. Du bör också undvika ansiktspeeling och smink under det närmasta dygnet. Träning kan bidra till att området för behandlingen blir svullet, och bör undvikas i cirka två dagar.

Välj klinik

I vilken stad
vill du boka tid?

Stockholm Malmö Linköping Logo