Injektionsbehandlingar hos oss på kliniken i Malmö

På Åderbråckakademin utför vi injektionsbehandlingar med både fillers och botox. Med injektionsbehandlingar menas sådana behandlingar där ett ämne, som fillers (hyaluronsyra) eller botox (botulinumtoxin) förs in i huden med en nål. Beroende på om man väljer botox eller fillers fyller injektionsbehandlingen olika syften. Botox slätar ut rynkor medan fillers används för att fylla och skulptera delar av ansiktet, som exempelvis läppar eller kindben.

Botoxbehandlingar

Med botox behandlar man rynkor och veck i huden som framträder med stigande ålder. Botox kan också användas vid migrän, eller för att minska svettningar under armarna och i handflatorna.

Läs mer om Åderbråckakademins botoxbehandlingar på knappen nedan.

Fillerbehandlingar

Fillers används för att fylla ut rynkor, för att skulptera delar av ansiktet och för att fylla och forma läppar.

Läs mer om Åderbråckakademins fillerbehandlingar på knappen nedan.

Injektionsbehandlingar

Vilka typer av injektionsbehandlingar finns det?

På Åderbråckakademin gör vi injektionsbehandlingar med både botox och fillers. Med våra behandlingar kan du bland annat bli av med rynkor, skulptera ansiktet och göra läppförstoring.

Vem får utföra injektionsbehandlingar?

Det är bara legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor som enligt lag får utföra injektionsbehandlingar. På Åderbråckakademin jobbar endast utbildad vårdpersonal med injektionsbehandlingar.

Kan man kombinera botox och fillers?

Det går absolut att kombinera flera typer av injektionsbehandlingar. Det går att göra både botox och fillers vid samma tillfälle om du skulle vilja det.

Kan jag få biverkningar av injektionsbehandlingar?

Efter en injektionsbehandling kan det uppstå lite svullnad, och för en del personer syns tillfälliga blåmärken eller rodnad efter nålsticken. Det är ovanligt att man är allergisk mot fillers eller botox, men ett fåtal personer får en reaktion av de ämnen som medlen innehåller. Fråga oss på Åderbråckakademin om du är osäker.

Välj klinik

I vilken stad
vill du boka tid?

Stockholm Malmö Linköping Logo