Behandlingar med fillers på vår klinik i Malmö

Fillers är en injektionsbehandling som görs med hyaluronsyra – en molekyl som finns naturligt med kroppen. Fillers kan användas till läppförstoring, så kallade lip fillers, men även för att skulptera och forma andra delar av ansiktet som kindben eller näsa. Fillers kan även användas för att fylla ut rynkor och öka volym och spänst i ansiktet.

Fillers i hudvård

Med stigande ålder förlorar vi den naturliga spänst som finns i huden. Fillers kan ge ny volym och fylla ut rynkor så att huden får ett mer ungdomligt utseende igen. Fillers är en del av de behandlingar som kan användas i vårt avancerade hudvårdsprogram.

Fillers

Vem utför fillerbehandling hos er?

Hos oss utförs alla injektionsbehandlingar av legitimerad sjukvårdspersonal (läkare eller sjuksköterskor). Det är lag på att injektionsbehandlingar bara får utförs av legitimerad vårdpersonal.

Kan fillers användas till läppförstoring?

Att fylla ut och forma läpparna är ett av de vanligaste användningsområdena för fillers. Med våra lip filler-behandlingar här i Malmö kan du både förstora och forma dina läppar.

I vilka delar av ansiktet kan man använda fillers?

Fillers finns naturligt i kroppen och går därför bra att använda i hela ansiktet. Vanliga områden att behandla med fillers är: läppar, området runt ögonen för att få bort rynkor, partierna under ögonen, kindben, haka och käklinje.

Välj klinik

I vilken stad
vill du boka tid?

Stockholm Malmö Linköping Logo