Anna som är 43 år gammal är en av våra nöja patienter som gärna delar med sig av sin erfarenhet av besvärande åderbråck och den lyckade behandlingen som förändrade hennes liv.

“När jag var gravid med mitt första barn började de första åderbråcken visa sig på benen. Hela graviditeten var präglad av tunga, trötta och svullna ben. Jag använde stödstrumpor och försökte lägga benen högt så ofta det gick. Efter förlossningen försvann inte åderbråcken, utan mina besvär kvarstod. Jag kände mig heller inte bekväm med att gå barbent, så även under varma sommardagar gick jag uteslutande i långbyxor. Det hela påverkade min livskvalitet.“

Efter att ha kontaktat sin vårdcentral vid flera tillfällen och fått besked om att åderbråcken fick man leva med och att hon blev rekommenderad att använda en stödstrumpor som ända svar, bestämde sig Anna att kontakta Åderbråckakademin Sverige.

“Jag blev så imponerad, utbrister Anna. Alla på kliniken såg mig och mina problem och gjorde allt för att hjälpa mig.“

Behandlingen av Annas åderbråck lyckades bra och hon har idag inga besvär av sina ben och kan äntligen bära klänning och shorts igen.

Vill du också ha hjälp med besvärande åderbråck, så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Åderbråckakademin Sverige. Du hittar oss i centralt i Stockholm, Linköping och Malmö.

Se fler patientberättelser

Fler patientberättelser

Har du en fråga till våra kirurger?

Skulle du inte hitta din fråga under FAQ så svarar gärna någon av våra kirurger på din specifika fråga.


    Välj klinik

    I vilken stad
    vill du boka tid?

    Stockholm Malmö Linköping Båstad Helsingborg Logo