Molly är 22 år gammal och har sedan tonåren drabbats av åderbråck. Hon vill gärna dela med sig sin erfarenhet och lyckade behandling som fick henne att våga visa sig barbent tillsammans med tjejgänget igen.

“Jag tror inte något skulle tro mig, när jag berättar hur mina åderbråck har påverkat mitt liv fram tills idag. Jag som älskar att bada och sola. Gå i kjol och kortbyxor på sommaren. Men sedan jag var 17 år förändrades allt. Jag fick åderbråck, något jag trodde endast fanns hos gamla människor. Jag skämdes över mina ben. Jag började uteslutande använda långbyxor. Till och med när jag skulle träna på gymmet, iklädd tights, kunde man se åderbråcken bukta ut. En resa med tjejgänget till Mallorca avbokade jag för att slippa visa mina ben på stranden.“

Efter att ha fått besked på Vårdcentralen att kosmetiska åderbråck oavsätt lidande inte behandlas i landstinget, fick hon rekommenderat Åderbråckakademin Sverige av en nära vän som varit där på behandling.

“Det kändes så tryggt att vända sig till en kärlkirurgisk specialistklinik där en av mina väninnor redan hade varit. Behandlingen gick smidigt och kan jämföras med ett tandläkarbesök. Jag kunde jobba dagen efter laserbehandlingen, och börja träna redan efter 1 vecka.“

Molly erbjöds efter en grundlig ultraljudsundersökning och kärlkirurgisk bedömning behandling. Idag njuter hon mer än någonsin av att äntligen vara av med sina åderbråck.

Vill du också ha hjälp med besvärande åderbråck, så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Åderbråckakademin Sverige. Du hittar oss i centralt i Stockholm, Linköping och Malmö.

Se fler patientberättelser

Fler patientberättelser

Har du en fråga till våra kirurger?

Skulle du inte hitta din fråga under FAQ så svarar gärna någon av våra kirurger på din specifika fråga.


    Välj klinik

    I vilken stad
    vill du boka tid?

    Stockholm Malmö Linköping Båstad Helsingborg Logo